Jeg har bursdag!!

Jepp, jeg har bursdag idag. 28 år og like sprek (-edit: olding i kroppen). 😂

Har igrunn ikke tenkt så mye på om, og hvordan jeg skulle feire dagen, frem til mandag, hvor jeg da begynte å bestemme meg for at jeg ville feire allikevel. Sendte noen meldinger hit og dit, og vips så blir det feiring med litt av familien idag! 😊 Blir koselig det. Vi tenkte å bare bestille et par pizzaer fra Jafs-sjappa nedi gata her. De har god pizza de, så det blir digg!

Har ikke ønsket meg noe spesielt egentlig, for jeg veit ikke, rett og slett. Jeg aner ikke hva jeg ønsker meg, jeg har alt, tror jeg? 🍀

Føler ikke noe spesielt i forhold til det å bli eldre, 28 år er jo ingenting, kommer nok til å merke det/føle mer når jeg blir 30. 🙈

Sånn ser jeg ut idag:

HIPP HURRA FOR MEG!

🦋

Syk? Jeg?

“Men du er jo syk”, jeg hater det ordet, og hvertfall den setningen. Ja, jeg har en psykisk lidelse, men å kalle meg syk, det liker jeg ikke. Jeg blir faktisk litt smålig irritert når folk kaller meg syk. Jeg er ikke syk, jeg har bare noen ekstra utfordringer og litt ekstra bagasje som jeg sliter med. Ikke kall meg syk! Det føles så utrolig sårt og vondt å høre. Føles så “stakkars deg, du er syk” ut. Jeg er meg, ikke noe annet!

Ja, jeg trenger kanskje litt ekstra hjelp til forskjellige ting, men hvem trenger vel ikke hjelp i løpet av livet? Ung eller gammel, alle trenger vi hjelp på et eller annet vis, på et eller annet tidspunkt. Noen trenger kanskje litt mer hjelp enn andre, men jeg tror ikke det er noe å skamme seg over? Selv om jeg gjør det selv i blant.

Her er et stk sliten Line. Det tar på å være menneske til tider.

Goodbye October

Siste dagen i oktober, og jeg har tenkt å slappe heeelt av. Bare “være”, og ikke stresse rundt med noe som helst. Jeg er trøtt og slapp, så da passer det meg utmerket å ikke gjøre en damn shit. Har gått tur med Gringo da, det skal sies, men nå er det totalt avslapning som står på planen.

Imorgen begynner årets siste høstmåned, og allerede har vi hatt bittelitt snø. Håper bare ikke det blir like kaos denne vinteren, som forrige. Det var litt for mye av det gode ass.

Har fått printeren min i gang da, så nå kan jeg bruke den igjen. Har printa ut et par bilder som jeg har lyst å henge på veggen, må bare kjøpe rammer først, så får se om det blir en tur på europris en eller annen dag 😊

Har også laget forside i bujoen min for november. Hva syns dere?

Blei ganske fornøyd egentlig. Tror jeg 🤪

Fossglanern

Her om dagen var mamma, Gringo og jeg ute å gikk tur i skogen. Da gikk vi til en plass i Holmestrand som heter fossglanern 😊 Tok noen fine bilder også. Det var en deilig, lang tur, været var på vår side, men fytti heite å mange oppoverbakker det var. Der sliter jeg på grunn av beina. Men det gikk bra altså, vi kom oss helskinnet både opp og ned alle bakker til tross for at jeg svetta både opp og ned til slutt!

Gringo i det fine høstværet ❤️
Høsten har satt sitt preg i skogen.

Trøtt og dau.

Idag er jeg sliten. Ordentlig sliten liksom. Har brukt hele dagen på å sove, fordi jeg ikke klarte å holde øya oppe. Totalt ubrukelig. Spiste vel første måltidet for et par timer siden, rundt kl 19. Har ikke orka å gjøre en dritt. 

Er trøtt og dau enda, men prøver å holde meg våken litt til. 

Har fått vaska litt klær og hengt opp, men ikke noe mer enn det. Herreguuud å ubrukelig. 😂

Har liksom ikke noe å skrive om heller, er tom for ord. Hele hodet er tomt! Bortsett fra at jeg var hos ei venninne igår da, og det var super koselig og hyggelig 😊 ❤

Imorgen har jeg ingen planer, annet enn å handle mat for uka. Er det noen som har middagstips, eller? Syns det der er så sykt vanskelig. Så mye godt man kan lage, men det blir alltid det samme gamle, kjedelige, fordi jeg ikke eier fantasi. 

Peach har fått bløtfôr ikveld, så nå ligger hun fornøyd ved siden av meg. Jeg får vel spise litt kveldsmat snart, før det blir å sove mer😂

Her er vi, kosejenta mi ❤

En tomhetsfølelse.

Føler meg så utrolig “tom” om dagen.
Går rundt og bare eksisterer liksom. Andre flyr rundt og har det gøy, smiler og koser seg. Jeg smiler jo også, må jo det, men de andre rundt meg smiler og ler med ekte følelser. Ler gjør jeg vel også, kan jo ikke akkurat gå rundt å være sur heller. Men inni meg er jeg helt tom.
Ingen glede, men heller ikke noe annet. Føler liksom ikke noe.
Jeg er fullstendig tom..

Kjenner jeg meg selv rett, så varer vel ikke dette så lenge. Jeg har jo mer enn nok av følelser å kjenne på, selv om jeg helst skulle sluppet å føle på en stund? Eller kanskje jeg burde være glad for at jeg føler? Jeg veit ikke. Hadde det vært en mellomting så hadde det kanskje vært bedre. Føle alt vs ikke føle, den er jo ganske drastisk. Så jeg ville vel kanskje valgt å føle, hvis man hadde den valgmuligheten. 

Jeg er trøtt, daff, sliten, irritabel, angster for småting. Enten så sover jeg omtrent døgnet rundt, eller så sover jeg ikke. Nå for tiden er en sove-tid. Jeg kan sove såå mange timer på dagen (da mener jeg så og si _hele_ dagen), og samtidig få sove på natten i tillegg. Helt sjukt! Og rart! Men sånn er det.

Sitter her å gjesper mens jeg skriver faktisk, selv om jeg har sovet mye idag også. Kanskje jeg har sovet for mye, og at det er derfor jeg er trøtt, det kan hende, men jeg klarer liksom ikke å holde øya åpne for å være våken. Da må det skje noe hele tiden, og innimellom hjelper ikke det engang.

Nå må jeg prøve å holde øya oppe, for skal avgårde om en times tid, syklubb med søte jenter ❤️ Tror det skal gå smooth å holde meg våken nå, hvis jeg sitter, sånn som nå. Hadde jeg lagt meg ned på sofaen, da hadde jeg garantert sovna. 😂 #hardtliv

❤️ Tenkte jeg skulle strikke litt på kofta mi når jeg skal på syklubben etterpå, trenger å komme igang på den igjen. Den har jo liggi stille i posen sin over en lengre periode nå. Men jeg er sånn som ikke orker å strikke på sommeren. Også har jeg vært litt sur, fordi jeg strikker litt for hardt, så har jeg blitt litt usikker da vettuuu. Men jeg skal a gjøre den ferdig ja! Hell yeah!

Voldsomme og harde fall.

Utdrag fra den tidligere bloggen min, skrevet i 2010:
“En KLOK dame sa til meg for litt siden: Å være psykisk syk er en jobb som tar all tid. Kanskje du skal gjøre den jobben ferdig før du starter på en formell en?» … Syns det var så fint sagt, derfor tenkte jeg at jeg ville starte innlegget med det ❤️

Jeg klatrer og klatrer og sliter meg oppover, litt etter litt, men så faller jeg ned så voldsomt hardt igjen. Det er så vondt. Når skal JEG få begynne å leve livet? Mulig jeg får flere gode dager fremover, hvem veit, men fallet ned igjen er så kraftig og vondt. Gang på gang faller jeg ned, og det føles som om fallet bare blir kraftigere og kraftigere for hver gang.

Jeg er nå inne i en periode hvor alt er et ork. Alt er slitsomt og ingenting er bra nok. Masse dritt-tanker og annet som svirrer i hodet. Jeg blir ikke kvitt de, og de hjemsøker meg hele tiden.

Mareritt. Har hatt noen forferdelig vonde mareritt i det siste. Og det som er det sykeste er at det handler om at jeg er slem med dyr. Og jeg som er så glad i dyr. Blei knust da jeg våknet av det marerittet ene gangen, handlet om en pus, vil ikke gå mer i detaljer, for jeg husker akkurat hva som skjedde, ikke hyggelig, så vil ikke skrive det ned.
Det skumle er; jeg VEIT jeg aldri kommer til å gjøre noe vondt med noen dyr, men det er allikevel skremmende å ha sånne mareritt, for hvafaen betyr de? De må jo bety noe på et vis? 
Jeg våkner, gang på gang, svett og gråtkvalt på grunn av dette, og i våken tilstand fortsetter jeg å gråte, for jeg er redd for hva det betyr, og hvorfor jeg drømmer sånt.

Igjen; Vil ting noen gang bli bra?
Jeg håper jo det. Men noen ganger er det så vanskelig å se fremover, og håpet blir borte til tider. Og det er ekkelt når man føler at alt håp er borte, og at man er «a lost case» liksom. Haff. Jeg veit ikke hva jeg vil lenger. Og jeg veit ikke hva jeg orker heller. Alt er bare kaos! Jeg er så sliten.

I don’t know what i want in life. I don’t know what i want right now. All i know is that i’m hurting so much inside that it’s eating me, and one day, there wont be any of me left.


Lurer du på noe? Spør

Helga har vært bra. Rett og slett ❤️

Nå skal jeg snart på butikken å handle for uka. Har egentlig ikke funnet helt ut av hva jeg skal ha til middag hele uka, men. Får ta noe av det litt på sparket på butikken tror jeg. Ellers er det bare å dra tilbake en annen dag.

Peach skal til dyrlegen idag kl 13.30, og jeg kjenner jeg gruer meg masse til det! Hun skal i narkose for å trekke en tann. Syns det er skummelt hver eneste gang hun skal i narkose, og det får jeg ikke sagt nok. Ikke får hun lov til å spise før hun skal dit heller, og det kommer til å bli en utfordring, for det matvraket der har allerede begynt å mase etter mat, nå ca klokka halv ti. Og matmor sjæl får dårlig samvittighet vettu ❤️

Igår holdt jeg på med BuJo (Bullet Journal), laget oppsett for denne uka. Det er egentlig skikkelig gøy å sitte og pusle med. En bok med blanke ark hvor du kan gjøre akkurat det du vil med oppsett av ting. Tia flyr avgårde når man holder på. 😊

Humøret for tia er veldig opp og ned egentlig. Noen dager er jeg veldig “oppe”, mens andre dager er jeg skikkelig nede. Ganske slitsomt. Men jeg kommer meg jo igjennom dagene selv om det er sånn, men det er bare så innmari pes.
Det går jo utover andre også, at jeg har det sånn. Og jeg vil tro det er slitsomt for de rundt meg i tillegg.

Det har vært veldig random innlegg fra meg for tia, men jeg driver å grubler på hva jeg skal skrive om og hvordan, og det kommer nok etterhvert.

Er det noe dere lurer på?

Jeg syns kanskje det blir noe enklere hvis det er noen der ute som har noen spørsmål til meg?! Dere kan også sende de på mail i “kontakt meg” skjemaet, så skal jeg svare dere i innlegg 😊

Skriver mer seinere ❤️

Tom for ord? Men…

Heihå!

Jeg er egentlig ganske tom for ord for tiden, men samtidig når jeg begynner å skrive så kommer det jo noe. Men om det er like interessant, det kan jo diskuteres.

Tiden nå er egentlig ganske slitsom. Det er mørkt ute om kvelden, kaldt og blåser. Regner innimellom. Men, jeg skal ikke klage på det idag. Det har vært en fin dag idag. Sol og og fint, samtidig kaldt. Just how i like it. Men det er mørket som gjør meg så ufattelig tappet og sliten. Jeg har ikke ork eller driv til å gjøre noe. Alt er bare.. Ugh. Humøret er heller kanskje ikke på topp, og jeg liker nå å skylde på årstiden. Selv om høsten er en fin årstid, så lager den unødvendig mye kvalme 😂
Jeg elsker at det er blitt kjølig ute liksom, det er utrolig deilig for en varm sjel som meg, jeg svetter jo bare jeg ser sola. Så i sommer har vært drepen for meg! Men når det er kaldt og sola er fremme, det er bare nydelig! Og at det er mørkt om natten og på seinkvelden er egentlig bare deilig, for da (tror jeg) at jeg sover mye bedre. FRISK LUFT! ❤️ Skulle bare vært flinkere til å være ute i den. Haha!
Håper i hvertfall at den kjipe følelsen går over, for det er som sagt passe slitsomt nå kjenner jeg. Ugh.. 

I helga har jeg vært i bursdagsfest til ei god venninne, det var super koselig! Var der først på fredag med fammen hennes, de spiste sushi, og jeg kom med pasta carbonara fra meny, haha! MEN, smakte på den ene frityrstekte sushi greia, og den var faktisk ikke så aller verst! Også var det festen på lørdag. Skulle egentlig på oktoberfest på lørdagen, men det ble avlyst med de jeg skulle dra med, så da kunne jeg komme til Aniniii ❤️ Syns festen var vellykket jeg! Bortsett fra at gamlemor Line måtte hjem å legge seg, så dro hjem ved 2-tiden, noe jeg vil si er forholdsvis tidlig, til meg å være. Meg før hvertfall. Men, det er vel at jeg begynner å dra på åra! 😁
Her er meg på fæææst (Anine hadde fletta meg på fredagen, så fikk så fine krøller):

Idag har egentlig vært en travel dag, selv om jeg har sitti mye på ræva! 
Har vært å handlet for uka kl 9 på mårran 🤪 Og så kl 10 skulle jeg være nede hos frisøren. Er en lærling som skal ha svenneprøve til uka, så jeg skal sitte modell. Hun farget, vasket, klippet, kuret og ga meg hodebunnsmassasje 😍 Etter det satte jeg meg ned og hun skulle øve seg på 60-talls frisyre på meg. Kjempe flink var hun. Skal tilbake imorgen, så får hun øvd mer. 😊 Blei veldig fornøyd med sveisen egentlig. Kan slenge med et bilde, her har hun rettet håret også:

Nå har jeg sitti en stund og holdt på med BuJo, laget ferdig denne uka´s plan. Blei meget fornøyd, om jeg får si det selv. Hihi. Gidder ikke laste opp bilde, for har allerede fylt ut en del som ikke trenger å vises til omverdenen, så sorryyyy 🤓

Onsdag skal jeg til tannlegen, og jeg gruer meg masse!! 
Hadde egentlig glemt det, helt til jeg fikk påminnelse tidligere idag. Vræl. Det er en av de verste tingene, å dra dit. Det må jeg bare si. Vedder på at de finner mye grums der også, så kommer vel til å dø av skrekk i tannlegestolen. 🤮

Værsågod! Her er en fin versjon av Despacito 😊

Produktiv igår vs idag

Igår var jeg ubeskrivelig produktiv, om jeg kan kalle det det?!
Fikk litt starthjelp, MEN, alle gulvene ble støvsugd og vasket, oppvaska blei tatt, lagde ordentlig middag til meg selv, vaska doen, klær ble brettet. Ja, så må nesten gi meg selv en klapp på skuldra, hæ?! Middagen ble (om jeg så får si det selv) maks DIGG! Lagde min selvkomponerte gryte, med langtidskokt kjøtt. Fy flate, den er så god! 😍 Så var det slaraffenliv resten av kvelden.

Idag har vært en litt mindre produktiv dag altså.
Skal ærlig innrømme jeg ikke har vært ute av døra mer enn da jeg hentet posten og satt et kvarters tid ute med naboen. Så jeg har sovet en del på sofaen sammen med Peach, vi snorker i kor og koser oss verre! ❤️ Har sett litt på serie mellom slaga, spist litt, og nå ligger vi i senga, haha, sjokk!

Se på hu fine der da, koser med mamma´n sin ❤️ tok de nå nettopp faktisk.
Jeg får kose videre med hu der, jeg. Sette på en serie mens vi ligger her.

Nattinatt, fra oss ❤️

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no