Goodbye October

Siste dagen i oktober, og jeg har tenkt å slappe heeelt av. Bare “være”, og ikke stresse rundt med noe som helst. Jeg er trøtt og slapp, så da passer det meg utmerket å ikke gjøre en damn shit. Har gått tur med Gringo da, det skal sies, men nå er det totalt avslapning som står på planen.

Imorgen begynner årets siste høstmåned, og allerede har vi hatt bittelitt snø. Håper bare ikke det blir like kaos denne vinteren, som forrige. Det var litt for mye av det gode ass.

Har fått printeren min i gang da, så nå kan jeg bruke den igjen. Har printa ut et par bilder som jeg har lyst å henge på veggen, må bare kjøpe rammer først, så får se om det blir en tur på europris en eller annen dag 😊

Har også laget forside i bujoen min for november. Hva syns dere?

Blei ganske fornøyd egentlig. Tror jeg 🤪

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no