Jeg har bursdag!!

Jepp, jeg har bursdag idag. 28 år og like sprek (-edit: olding i kroppen). 😂

Har igrunn ikke tenkt så mye på om, og hvordan jeg skulle feire dagen, frem til mandag, hvor jeg da begynte å bestemme meg for at jeg ville feire allikevel. Sendte noen meldinger hit og dit, og vips så blir det feiring med litt av familien idag! 😊 Blir koselig det. Vi tenkte å bare bestille et par pizzaer fra Jafs-sjappa nedi gata her. De har god pizza de, så det blir digg!

Har ikke ønsket meg noe spesielt egentlig, for jeg veit ikke, rett og slett. Jeg aner ikke hva jeg ønsker meg, jeg har alt, tror jeg? 🍀

Føler ikke noe spesielt i forhold til det å bli eldre, 28 år er jo ingenting, kommer nok til å merke det/føle mer når jeg blir 30. 🙈

Sånn ser jeg ut idag:

HIPP HURRA FOR MEG!

🦋

1 Comment

  1. Anini
    29. november 2018

    HURRA FOR DEG!!!! Også så fin farge på håret 😍! Du er finest med mørkt asså. 💕

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no