Hello Stavanger!

Da har jeg sittet på toget siden kl 12 idag. Gikk på toget i Drammen, og er på vei til Stavanger. Toget skal være fremme kl 19.36. Knappe to timer igjen! Kjenner jeg gleder meg maks til å komme frem nå, selv om det er to timer til enda. Jeg er klar for å gå av! Haha.

Jeg bestilte billett i komfortvogna, for håpa på bedre seter. Men nei, den rumpa mi tåler ingenting gitt. Tryna jo på halebeinet for noen år siden, og det er fortsatt ikke bra, så ikke veit jeg. Det er hvertfall bedre plass her da, og stikkontakter osv, så sånn sett er det helt konge å sitte her. Er glad for at jeg kosta på meg en hundrelapp ekstra der ja.

Greia med å dra til Stavanger nå, er at jeg skal møte ei venninne igjen, og jeg gleder meg kjempe masse!!
Har vært litt til og fra i forhold til om jeg skal reise eller ikke, fordi jeg er en dritstor pingle, rett og slett, når det gjelder å reise så langt aleine. Heldigvis ble jeg kjørt til Drammen, og hadde selskap helt til toget kom. Det var ikke før etter jeg hadde satt meg ned, og vist billetten jeg roa meg ordentlig ned. Snakk om å være stressa for ingenting a? Det gikk jo så bra!!

Internettet på toget er skikkelig crappy, så sitter egentlig å irriterer meg litt over det, for jeg har bare lasta ned en spilleliste på spotify, og det er en jeg egentlig ikke skjønner hvorfor jeg i det hele tatt har der. Så sånn er det da. Haha.

Som sagt så gleder jeg meg drit mye til å komme meg av toget, og møte venninna mi på perrongen nå. Er såå klar for det at du aner ikke!!

Sånn ellers i det siste, så har det gått litt opp og ned. Har noen perioder hvor jeg har skrekkelig noia inne på soverommet, så jeg sover heller på sofaen. Humøret har jeg slitt en del med også, for det svinger så innmari. Føler jeg skriver om det hele tiden, men det er sant, det er sånn nesten hele tiden. Og det er skikkelig slitsomt, faktisk. Jeg blir sliten av meg selv, så da kan jeg jo bare tenke meg åssen andre har det med meg i nærheten.

Driver jo å er deppa i mellom slaga også, og det er jo ikke noe bedre det da, hvertfall ikke for meg som står midt i det. Det er så ufattelig slitsomt å være så opp og ned. Økte jo litt på den ene medisinen som skal stabilisere humøret mitt, men det har ikke hjulpet syns jeg. Og han legen som økte, sa at vi prøver dette først, og hvis ikke det fungerer, så ville han bytte til en ny. Så jeg får bringe det videre, for han legen er ikke en jeg har noe særlig kontakt med, men det står vel i papirene mine tenker jeg?!

Har egentlig ikke så mye mer å skrive akkurat nå tror jeg, hvertfall ikke som jeg kommer på i farta.

Så jeg kan heller skrive litt mer seinere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no