Kremet pasta med laks

Her kommer en aldri så liten oppskrift til dere, en dere virkelig burde prøve, for dette blei utrolig digg! 😋

Vi brukte (for 4 personer):
4 skiver laksefilet
5 små sjalottløk (velg selv hvor mange du vil ha i)
3 dl matfløte
2/3 av en boks med creme fraiche
80 g parmesan
2 ss paprikapulver
Pasta (så mye du tror du trenger)
Gressløk til pynt

  1. Skjær opp sjalottløk i passe store biter, og stek i smør (eller olje) til den blir blank.
  2. Ha i fløte og la den redusere til den får en tykk konsistens.
  3. Tilsett creme fraiche og la det koke inn i ca 1 min (husk å røre).
  4. Ha i revet parmesan og paprikapulveret.
  5. Skjær laks i terninger og steik i pannen.
  6. Kok pastaen.
  7. Vend pastaen inn i sausen og server med laks. Topp retten med fersk gressløk og litt revet parmesan.

Her er bilde fra den jeg laget:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no