Ny og fersk blogg.

Ja da sitter jeg her, med en splitter ny og fersk blogg her på psykmagasinet. Dette er både skummelt, og det blir spennende å se hvor dette bærer hen😊

Dette er da mitt første innlegg, og jeg har virkelig sett frem til dette nå! Vært så ubeskrivelig spent, og nå er den endelig oppe og går. Er en del som skal ordnes med enda, men det kommer seg etterhvert.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med Peach (katten min), og hun bryr seg ikke om at jeg sitter og prøver å skrive her, så spørs om ikke jeg må skrive mer seinere ikveld. Ville bare teste og også slenge ut et innlegg mens jeg er innom 😎

Line ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no