Jeg trenger å høre at alt kommer til å bli bra

Jeg er på nippet til å grave meg ned i dritt. Meg og alle problemene mine. Alt er så vanskelig, jeg orker ikke å ta stilling til noe som helst. Jeg bruker all min energi på at når jeg er med mennesker, så har jeg fasaden oppe, og virker blid og fornøyd. Innerst inne er det rake motsetningen. Jeg veit egentlig ikke hva jeg skal si eller gjøre nå.

Står omtrent uten tilbud, fordi jeg tydeligvis har sagt ja til at jeg skal ringe hun i psykisk helse i kommunen hvis det er noe. De burde kjenne meg såpass nå at de veit jeg aldri ringer hvis jeg trenger hjelp. Fikk et godt tips fra fine J at jeg skulle sende en melding, men jeg veit ikke hvordan jeg skal formulere meg på en måte de forstår meg på. Hverken på melding eller i telefonsamtale.

Jeg har lyst til å være aleine, gro fast i sofaen og bare ligge å syns synd på meg selv, men jeg gjør jo ikke det. Tror jeg. Som jeg skreiv oppi her, så bruker jeg en god del av energien på andre, og det er jo fordi jeg ønsker deg selv, resten har jeg vel egentlig brukt på å ligge på sofaen, og når jeg ligger på sofaen, så sover jeg fordi jeg er sliten.

Ugh, det er så ork å være til noen ganger at jeg har lyst til å kaste opp.

Jeg trenger virkelig å høre at ting vil bli bra, men ingen veit jo egentlig ikke om det kommer til å bli det eller ikke.

Nei uff, jeg trenger egentlig en klem, jeg. Men i disse fuckings corona-tider er det vel uaktuelt. Kanskje like greit at jeg ikke får en, for da begynner jeg sikkert å grine.

🧡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no