Minner, på godt og vondt

Jeg sitter å ser igjennom noen “gamle” bilder, og det er spesielt et par jeg blei både glad og lei meg for å se. Jeg kjenner et enormt savn når jeg ser på de bildene. Det er vondt, men jeg er så utrolig glad og takknemlig for den tiden vi fikk sammen. Og at jeg fikk kjenne dere.

På 30 års dagen min satt jeg og venta, følte jeg. Jeg venta på at bestemor skulle ringe og gratulere meg med dagen. Men sånn blei det jo ikke. Du er jo ikke blant oss mer bestemor, hverken du eller bestefar, og det gjør vondt. Jeg savner dere veldig. Spesielt at bestemor ringte meg og spurte om vi skulle ta en bytur. Det var alltid så koselig. Vi hadde på en måte et rituale når det gjaldt byturer, som var at vi titta i butikker, shoppa litt klær, etterfulgt av at vi spiste kinamat og kosa oss. Og bestefar, all den kunnskapen om rare ting, det lure smilet. Skulle ønske jeg kunne få se dere igjen. Fått klemme dere.

(tekst fortsetter under bildene)

Håper dere har funnet tilbake til hverandre, der dere er nå 🧡

Det er fler jeg savner, og jeg kjenner litt ekstra på det akkurat nå.

Moffa blant annet, min morfar. 🧡 Det er en stund siden han gikk bort, og jeg har ingen bilder akkurat her og nå, annet enn de jeg har i hodet. Jeg tenker støtt og stadig på han. Hvordan livet hadde vært hvis han fortsatt hadde vært frisk og levd. Tror kanskje noen ting hadde vært annerledes, men det får vi aldri vite. Jeg skulle ønske jeg hadde en grav å gå til. Et sted som var bare ditt.

Jeg velger å tenke at jeg har vært heldig.
Veldig heldig å få ha sånne fine mennesker i livet mitt.
Minnene er godt bevart. 🧡


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no