Mai.

Vi er langt inni mai allerede, og jeg har vært sykt dårlig på å skrive nå.
Jeg har liksom (som jeg alltid skylder på) ikke hatt noe særlig å skrive om, samtidig som det er mye jeg gjerne skulle skrevet. Skrivesperre. Det har skjedd mye, men jeg klarer ikke helt å sette ord på det. Jeg veit ikke helt hva som skjer. Haha! Imorra er en stor dag for husstanden her, hihi. Kommer innlegg imorra 😁

17 mai gikk bra. Var hos mamsen og spiste. Pynta meg og alt. Var veldig koselig.
🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no