Desember

Jula var feira i Sverige med mams, stefar og broren min. 🧡 Hadde det utrolig koselig. 🥰 Gikk lange turer på øya der, og full avslapning! Var der nesten en uke, så det var egentlig jævlig ålreit å komme seg litt vekk fra alt, selv om det var helt nydelig å komme hjem til Peach og min egen seng igjen!✨

Et kort innlegg gitt.

Værsågod 😎

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no