Nyttårsaften

Jeg hadde en sykt bra nyttårsaften. 🤩 Vi var tre av mine beste venninner og meg til middag, så kom det to til etterhvert. Jeg kosa meg kjempe masse. 🧡 God mat, god drikke og utrolig godt selskap. Da klokka ble tolv og rakettene ble skutt opp, poppa vi en prosecco og skåla. 🥳 Vi hadde kun stjerneskudd, men det var pent å se på alle som ble fyrt opp, selv om jeg tenker litt ekstra på dyr og syns det er vondt at de fleste dyr syns smellene er helt jævlig.✨

Vi fortsatte feiringen til langt på mårrakvisten. 🥳
Alt i alt; en sykt bra dag/kveld/natt.
Så tusen takk til dere som gjorde feiringen så bra!🧡🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no