Dyrlege, tattis osv

Igår kl 10.30 leverte jeg Peach til dyrlegen, hun skulle på tannsjekk. Fjerna tannstein, men fant også en tann de helst ville operere ut så fort som mulig, så må bestille ny time så de får gjort det, for det var visst veldig vondt.
Jeg syns alltid det er så skummelt å levere hun til dyrlegen, selvom jeg veit de kun vil hun vel, så er det en redsel der om at hun skal bli borte for meg. Så jeg måtte gråte en skvett etter jeg leverte henne. Forrige gang dopet de henne ned mens jeg var der, men det var et helt forferdelig syn, så jeg klarte ikke stoppe å gråte. De spurte om jeg ville vente til hun ble dopet ned denne gangen også, men jeg takket nei. Var det dumt? Egoistisk? Tenk om hun var redd 😢 Det gikk jo bra heldigvis, men som sagt så er jeg ganske engstelig mtp dette, siden hun ikke er en ung pus lenger. Det er skremmende å tenke på, men, realiteten.

Etter vi leverte Peach, så gikk jeg, mams og Gringo en tur, før vi dro hjem til mams og spiste og slappet av frem til Peach skulle hentes.
Tror ikke jeg gjorde noe mer igår. Ingenting spesielt i hvertfall. Slappet av hjemme med Peach. ❤️

Idag har jeg og ei venninne vært på en utflukt. Vi tok hver vår tattovering, som jeg blei kjempe fornøyd med!!! 😁 Legge ut bilde etterhvert kanskje?

Ellers har jeg ikke gjort en dritt annet idag, etter at jeg kom hjem.

Imorgen får jeg besøk fra ei i kommunen, også er jeg bedt på syklubb hos ei venninne, det blir koselig. Da skal jeg dra frem strikketøyet igjen 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no