Om meg

Hei! 😊

Jeg heter da Line, født 29 november 1990 og bor i kommunal leilighet sammen med katten min, ❤🎀Peach🎀❤

Har gått helsefagarbeider på videregående, vært lærling, og fått kompetansebevis. Er ung ufør, så har pr dags dato ingen jobb, noe som kan være ubeskrivelig trått i blant, men nå kjenner jeg at det faktisk er godt å bare ha meg selv og katten min å tenke på.

Jeg syns dette med å blogge åpent er både drit skummelt og spennende, og jeg kjenner det kribler i magen, men tror og håper det blir bra, vi trenger mer åpenhet. Så, her sitter jeg her med denne bloggen 😁

Jeg har slitt psykisk siden jeg var liten, men det er først nå i voksen alder jeg har begynt å få ordentlig hjelp og tar (prøver) selv også tak i vanskene mine. Fikk høre på barneskolen på en konferansetime at «Line står igjen på perrongen når toget har kjørt, hun». I ettertid syns jeg jo det er forferdelig å i det hele tatt si noe sånt om et barn?

Jeg har i grunn alltid slitt med å fortelle hva jeg tenker, føler, mener og opplever. Blei kalt for en taus østers når jeg var yngre, og litt enda. Har hatt diagnosen selektiv mutisme (usikker på om den står enda). Har brukt kjempe lang tid på å bygge meg opp til å klare å fortelle litt mer om hvordan ståa er, skriver også en del, syns det er enklere å ordlegge meg skriftlig, og får mye skryt for det når jeg leverer til evt lege, behandler eller andre som trenger å lese.

Har hovedsaklig en diagnose som heter schizoaffektiv lidelse, du kan lese hva jeg har skrevet om den HER. Har et par andre på papiret også, men kommer tilbake til det.

Har også skrevet et forklarende innlegg om hvordan diagnosen preger hverdagen min, les det HER.

To av innleggene jeg har skrevet:
Når det å prate blir vanskelig.
Paranoia og vrangforestillinger.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no