Påsken 2022 pt.1

Sjallabajs godtfolk! 🌹
(innlegget fortsetter under bildene)

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et ordentlig innlegg her, og ikke bare delt bilder.
Jeg har også vært litt treig med å legge ut bildene, men nå ligger det et par nedover fra både feb og mars hvis noen er interessert i å se. 😊

Påsken 2022 blir det avslapning på høyt nivå. Er med familie på en mini «ferie». Jeg kom igår onsdag, og skal være til over påsken (mandag 2.påskedag). Foreløpig jævlig digg å komme seg litt vekk, og jeg ser frem til å nyte dagene her.
Kommer til å skrive fler innlegg om ferien tenker jeg, ville bare skrive litt nå også. 😊

Mamsen og jeg har gått lang tur med Lotus idag. Selv hvor mange ganger mams har gått tur her, så fant vi en sti i skogen som ingen av oss visste hvor tok oss. Vi fant såklart tilbake da 😎 men ingen av oss har innebygd gps, så det blei litt omveier og rundt omkring. Vi brukte sånn ca to og en halv time, svett og jævlig var det rett i dusjen for min del, men det var en fin tur, selv om det er grått og trist vær. Satser på sola kommer frem imorgen ☀️

En blidfis i skogen, haha! 🤪

Og til slutt: et bilde av vakre Lotus som sitter å smiler 🧡

Nyttårsaften

Jeg hadde en sykt bra nyttårsaften. 🤩 Vi var tre av mine beste venninner og meg til middag, så kom det to til etterhvert. Jeg kosa meg kjempe masse. 🧡 God mat, god drikke og utrolig godt selskap. Da klokka ble tolv og rakettene ble skutt opp, poppa vi en prosecco og skåla. 🥳 Vi hadde kun stjerneskudd, men det var pent å se på alle som ble fyrt opp, selv om jeg tenker litt ekstra på dyr og syns det er vondt at de fleste dyr syns smellene er helt jævlig.✨

Vi fortsatte feiringen til langt på mårrakvisten. 🥳
Alt i alt; en sykt bra dag/kveld/natt.
Så tusen takk til dere som gjorde feiringen så bra!🧡🥰

Sliten av å være meg

Jeg tror jeg har kommet veldig langt i forhold til hvor jeg har vært for oover et år siden.
MEN, nå har det begynt å skrante litt igjen, og jeg er egentlig litt redd tror jeg? Føler på så mye rart, ja altså, noen syns det er rart kanskje, men for meg er det reelle ting.
Får oppfølging fra psykisk helse i kommunen én dag i uka, og jeg veit ikke helt hva jeg syns om det. Føler ikke jeg kan «mase» etter flere timer heller, fordi jeg veit de har mye å gjøre, og full timeplan, og så kan det hende jeg tar opp tiden til noen andre som trenger det mer. Så da får jeg vel bare.. la det gå som det går? 🤔
Har jo også oppfølging fra habiliteringstjenesten 2 dager i uka med 1,5t pr dag, men føler ikke jeg er der med dem, at jeg bare kan øse ut og fortelle hvis ting ikke er så greit. Er ikke helt der enda..

Jeg er sliten av å være meg, så det er ikke bare bare. 🤯

Veit fortsatt ikke om det er mørketiden, eller en blanding av diverse ting som har skjedd.
Jeg kjenner i hvertfall at noe ikke stemmer. Blæh..

Som noen vet, så er bursdagen min i November. Den 29 faktisk, så det er jo helt i slutten. Jeg skal feire med mine venner, så har fiksa et fint sted å ha det. Det blir en koselig kveld tror jeg, og håper den blir bra 🥳
Skal også feire med litt av familien på selve dagen, og det blir i hvertfall koselig. Da blir det digg mat, og fæmili 🧡

Slenger ved et bilde av en stolt Line som tidligere i år endelig klarte å skrive noe ned på tavla hos tidligere behandler. Det satt så langt inne, og hun ville ta bilde og sende det til meg, fordi det var egentlig ganske stort for meg. Så her har jeg begynt å skrive om psykologiske vitaminer. ⭐️

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no